Media Telecom GSM is al 15 jaar het adres voor uw telefonie / reparaties
Bel ons:  0341 701 505 / 0611795583

Offerte aanvragen

Media Telecom GSM > Offerte aanvragen

Beste klant,

Bedankt voor je interesse in onze telefoonreparatieservice. We begrijpen dat je graag een offerte wilt ontvangen voor de reparatie van je telefoon. Om je een nauwkeurige offerte te kunnen geven, hebben we enkele gegevens nodig.

  1. Merk en model van je telefoon: Om de benodigde onderdelen en de complexiteit van de reparatie te bepalen, vragen we je om het specifieke merk en model van je telefoon te vermelden.
  2. Probleemomschrijving: Laat ons alsjeblieft weten wat het specifieke probleem is waarmee je telefoon kampt. Dit kan bijvoorbeeld een gebarsten scherm, een niet-functionerende batterij, waterschade, een kapotte camera of een ander probleem zijn.
  3. Gewenste reparatiediensten: Als je naast het hoofdprobleem nog andere reparatiediensten nodig hebt, zoals het vervangen van een knop, het repareren van de laadpoort, softwareproblemen, etc., vermeld dit dan ook.

Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we ons best doen om je een gedetailleerde offerte te sturen met de geschatte kosten van de reparatie. Houd er rekening mee dat de definitieve prijs mogelijk kan variëren op basis van de daadwerkelijke inspectie van je telefoon.

We streven ernaar om hoogwaardige reparaties uit te voeren met originele of hoogwaardige vervangende onderdelen. Onze ervaren technici zullen ervoor zorgen dat je telefoon weer in optimale staat wordt hersteld.

Als je nog andere vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je telefoon weer perfect te laten functioneren.

Met vriendelijke groet,

Media Telecom Gsm Harderwijk

Offerte aanvragen