Smartphone reparatie ✓ 6 maanden garantie ✓ Klantbeoordeling: 9.3 ✓Originele onderdelen ✓
BEL NU:  0611795583

Category: <span>Telefoon</span>

Media telecom gsm > Telefoon
Wifi problemen

Wifi problemen

Is de wifi chip van je toestel stuk? Laat het repareren door Media Telecom Gsm. Wij repareren alle toestellen met WiFi en Bluetooth problemen. Media Telecom Gsm repareert snel en deskundig uw telefoon !

Read more
Water schade

Water schade

Is uw telefoon in het water gevallen, dan is snel handelen een vereiste. Waterschade valt namelijk niet onder de fabrieksgarantie van uw mobiele telefoon. Wij repareren alle smartphones met waterschade.

Read more
Backcover | Achterkant

Backcover | Achterkant

De achterkant van uw toestel, is kapot maar gelukkig kan dit goed vervangen worden. Het vervangen van de back cover doen wij dagelijks. Altijd zoals afgesproken binnen 30 minuten.

Read more
Simlock vrij maken

Simlock vrij maken

Als u een sim only abonnement wilt aanvragen is het belangrijk dat u een simlock vrije telefoon heeft. Anders wordt de nieuwe simkaart niet geaccepteerd en werkt uw mobiele telefoon niet meer. Een telefoon met een simlock kunt u bij ons simlock vrij maken.

Read more
Gebroken scherm

Gebroken scherm

Hoewel het scherm van de iPhone best tegen een stootje kan, hoeft hij maar één keer goed te vallen en er zit een barst in. Veel mensen blijven er mee rondlopen of kopen een nieuwe iPhone. Niet nodig; een kapot scherm is prima te repareren. Wij repareren alle soorten telefoons! Van de nieuwe iPhone tot aan de Samsung Galaxy S8.

Read more
Software Installatie

Software Installatie

Hulp bij het instellen van uw mobiele telefoon of tablet, email, internet en meer ? Media Telecom Gsm staat voor u klaar en verhelpt de volgende problemen!

Read more
Touchscreen en LCD Beeldscherm

Touchscreen en LCD Beeldscherm

Touchscreen reparatie? Dan bent u bij Media Telecom Gsm aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende merken telefoons en verkopen hiervoor ook accessoires.

Read more
Toetsenbord

Toetsenbord

Wil je niet te veel betalen voor een toetsenbord vervanging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze laptop toetsenbord vervanging heeft namelijk een vaste lage prijs. Onze experts vervangen je toetsenbord vakkundig en snel.

Read more
Batterij problemen

Batterij problemen

Telefoons en tablets zijn volgepakt met de nieuwste snufjes. Niet zo raar dus dat ze het uiterste vergen van de batterij. Voor veel smartphones geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat.

Read more